Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@00:42:31 GMT

کرمان| خطر وجود منافقان در جامعه اسلامی بیشتر از کفار است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۷۲۷۱

کرمان| خطر وجود منافقان در جامعه اسلامی بیشتر از کفار است

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه سوره توبه، سوره راهبردی برای ما مسلمانان است که می‌توانند روابط بین‌الملل ما را تعریف کنند گفت: قطع رابطه با مشرکان، ماهیت منافقین و چگونگی رفتار با دشمنان و منافقین در این سوره مطرح شده است. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۲ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام علی توکلی عصر امروز در آئین جمع‌خوانی قرآن کریم در یازدهمین روز ماه مبارک رمضان در حسینیه ثارالله شهر کرمان با اشاره به اینکه آیاتی از سوره توبه امروز قرائت می‌شود اظهار داشت: سوره توبه تنها سوره‌ای از قرآن کریم است که بدون «‌بسم الله الرحمن الرحیم‌» آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در آیات این سوره به قطع رابطه با مشرکان، جهاد در راه خدا، ستایش مجاهدان راه خدا، لزوم تحصیل علم، و پرهیز از تراکم ثروت، داستان هجرت پیامبر(ص)، موضوع ماه‌هاى حرام، گرفتن جزیه از اقلّیت‌هاى مذهبى، سرنوشت منافقان و موضوع زکات  پرداخته شده است گفت: در این سوره به مسلمانان دستور داده می‌شود که با مشرکان قطع ارتباط کنند.

چرا رابطه با آمریکا منتهی به توسعه نمی‌شود؟فتوتیتر| امام خامنه ای: تصور حل مشکلات از راه مذاکره یا رابطه با آمریکا خطایی واضح استقم|آیت‌الله سبحانی: قطع رابطه با آمریکا هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی‌کند؛ جوانان‌ می‌توانند کشور را اداره کنند

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه سوره توبه، سوره راهبردی برای ما مسلمانان است که می‌توانند روابط بین‌الملل ما را تعریف کنند افزود: در این سوره به مسلمانان گفته شده که با دشمنان و منافقین چگونه رفتار کنند، ماهیت منافقین چیست و در مواقع حساس منافقین با شما چه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تامل و تعمق در آیات قرآن راه درست را به انسان نشان می‌دهد تصریح کرد: آثار و برکات تامل در قرآن و عمل به آیات قرآن در زندگی انسان متبلور و متجلی می‌شود.

توکلی با اشاره به اینکه منافقین با کلام و سخن خود پیامبر(ص) را آزار می‌دادند و در زمان جنگ برای رفتن به جنگ بهانه می‌آوردند بیان کرد: به اندازه‌ای که منافقان پیامبر بزرگوار اسلام را آزار دادند و کفار پیامبر(ص) را آزار ندادند.

وی با بیان اینکه خداوند در آیاتی از این سوره به پیامبر گفته است اگر دورت را خالی کردند و تو را تنها گذاشتند بگو خداوند برای ما کافی است افزود: در زندگی ما هم اگر تمام دنیا به ما پشت کردند بدانید که خدا ما را کفایت می‌کند.

این مفسر قرآن کریم با اشاره به اینکه حرکت به سمت میدان جنگ و مقابله با کفار و منافقان نیز همه برای هدایت مومنان است گفت: رفاه و آسایش همیشگی انسان را به موفقیت نمی‌رساند و در تنگناهاست که استعدادهای انسان شکفته می‌شود.

وی با بیان اینکه در آیاتی از این سوره خداوند مسائل مالی را مطرح کرده است افزود: خداوند امر کرده که ذکات دهید، به فقرا کمک کنید و کاری کنید که فقر در جامعه ریشه‌کن شود.

انتهای پیام/ ع

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۷۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • امروز برائت از کفار، همان مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن